Vásárlói Fotópályázat

Itt a legjobb lehetőség, hogy megmutassa milyen magabiztossá teszi a kifinomult, olasz elegancia..


NARA PEOPLE ALBUM – VÁSÁRLÓINK NARACAMICIE-BEN

Készítsen magáról képet kedvenc NaraCamicie ingjében és töltse fel a lentebb megjelölt helyre (űrlap). Csatoljon bátran egy-két soros kísérő szöveget is, pl.: a kép neve, a képen szereplők neve, vagy, hogy miért szereti a márkát.

A Játék szabályzata:
Egy beküldött képet 5 % kedvezmény kuponnal jutalmazunk, amely felhasználható 1 db Ön által választott termékre, egyszeri alkalommal, 6 hónapon belül a márkaüzletünkben és az Online Shopban. Kettő beküldött képért (kettő különböző ingről) 2 x 5 % kedvezmény kupon az ajándék, amely 2 tetszőlegesen választott ing árából kerül levonásra és így tovább..

Nyeremény:
I. A képek beküldői között kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 20.000 Ft értékű kedvezmény kupon boldog tulajdonosa lesz. A kupon felhasználható a márkaüzletben (Arena Mall) és a NaraCamicie Online Shopban.

II. A képek beküldői részt vesznek a közönségdíjért indított szavazáson is. A beküldött képet feltöltjük a NaraCamicie Hungary facebook oldalára is, ahol aki a legtöbb szavazatot gyűjti, elnyerheti a közönségdíjat, amely egy 30.000 Ft értékű kedvezmény kupon. A kupon felhasználható a márkaüzletben (Arena Mall) és a NaraCamicie Online Shopban.

A játék időtartama: 2020.06.19 – 2020.08.31.

A beküldött képeket feltöltjük a naracamicie.hu oldalra a NARA PEOPLE albumba, melyet itt >> tekinthet meg.
A közönségdíjért induló vásárlóink képét a facebook oldalunkra feltöltjük a NARA PEOPLE 2 - VÁSÁRLÓI FOTÓPÁLYÁZAT 2020 mappába, amely az alábbi linken érhető el https://www.facebook.com/naracamiciehungary/media_set/?set=a.10163652218650414

A képek beküldésével elfogadja a részvételi feltételeket, hozzájárul hogy a NaraCamicie Hungary Kft közzéteszi a képeket a saját felületein (weboldal és social media felületek). Részletes szabályzati leírás itt >> olvasható.

„Egy NARACAMICIE ing megvásárlásakor nem csupán egy terméket vásárolunk, hanem egy életérzést!”

 

Név:
Fotón megjelenő név:
E-mail cím:
Kérjük fogadja el a részvételi feltételeket!
elfogadom a részvételi feltételeket és hozzájárulok, hogy az általam beküldött kép a NaraCamicie Hungary által felhasználásra kerüljön a Szabályzatban leírtak szerint
elfogadom a részvételi feltételeket és hozzájárulok, hogy az általam beküldött kép a NaraCamicie Hungary által felhasználásra kerüljön a Szabályzatban, kérem az 5 % -os kupont
Fénykép feltöltése - minimum 800 x 800 pixel
Képhez tartozó leírás/idézet
Fénykép feltöltése - minimum 800 x 800 pixel (2.)
Képhez tartozó leírás/idézet (2.)
Fénykép feltöltése - minimum 800 x 800 pixel (3.)
Képhez tartozó leírás/idézet (3.)
Fénykép feltöltése - minimum 800 x 800 pixel (4.)
Képhez tartozó leírás/idézet (4.)
Fénykép feltöltése - minimum 800 x 800 pixel (5.)
Képhez tartozó leírás/idézet (5.)