Törzsvásárlói Klub

Kedves Vásárlónk!

Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy a www.naracamicie.hu weboldal és az Online Shop megújult. A márkaüzletben használt informatikai rendszerünk is megváltozott, ezzel egy időben a korábban megszokott, százalékos kedvezményen alapuló törzsvásárló rendszerünk megszűnt. De a NARACAMICIE-nél díjazzuk a hűséget, így a korábbi vásárlási előélete nem felejtődött el. A jövőben egyedi kedvezményekkel, egyedi akciókkal, prémium szolgáltatásokkal, exkluzív rendezvényekkel, születésnapi meglepetéssel és még sok mással kedveskedünk hűséges vásárlóinknak.
Mostantól három kategóriába sorolhatóan vásárolhatnak a magyarországi NaraCamicie márkaüzletben és az Online Shopban.


1. REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜLI VÁSÁRLÁS A MÁRKAÜZLETBEN ÉS/VAGY AZ ONLINE SHOPBAN 

Amennyiben nem szeretne csatlakozni a Törzsvásárlói programunkhoz és nem szeretne regisztrálni sem a rendszerünkbe, akkor természetesen regisztráció nélkül is tud vásárolni a márkaüzletben, az online shopban. Online vásárláskor csak a vásárlási folyamat során kell megadni a számlázási és szállítási címét. Ebben az estben a költések után nem jár levásárolható pont és az egyedi kedvezményekben sem részesül.


2. REGISZTRÁCIÓVAL TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁS A MÁRKAÜZLETBEN ÉS/VAGY AZ ONLINE SHOPBAN 

Amennyiben szeretne részese lenni a törzsvásárló programunknak, élvezni az egyedi kedvezményeket és exkluzív szolgáltatásokat akkor kérjük regisztráljon be a rendszerünkbe. Regisztrációját weboldalunkon, a fejlécben található "Profil" linkre kattintva teheti meg. Azok a vásárlók akik a korábbi weboldalunkon vagy a márkaüzletben személyesen már regisztráltak korábbi rendszerünkbe azok adatai átkerültek az új rendszerünkbe is. Az új rendszer a korábbi jelszavakat nem tárolja, ezért kérjük első lépésként frissítse adatait. A fejlécben található "Profil" linkre kattintva majd az "Elfelejtettem a jelszavamat" linkre kattintva adja meg azt az email címet amellyel korábban regisztrált, majd kérjen új jelszót. Az rendszer által generált új jelszóval történő belépés után tetszőlegesen megváltoztathatja jelszavát. Kérjük frissítse egyéb adatait is.
Regisztrált vásárlóink az alábbi előnyöket élvezhetik:

- Levásárolható pontok
Minden teljes árú termék vásárlásakor az elköltött 1000 Ft után 20 Ft értékű pontot adunk, amely levásárolható. Egyedi akciók ideje alatt pontok nem gyűjthetőek és nem válthatók be.

- Pontokért beváltható egyedi termékek
Olyan exkluzív promóciós termékek amelyek csak pontokért vásárolhatók.

- Kockázat mentes vásárlás
14 napos pénzvisszafizetési garancia márkaüzletben történő személyes vásárlás során is. Tudjuk sokszor nehéz ott a probafülkében azonnal eldönteni, hogy még ezt is megvegyem-e? Vásárolja meg bátran, ha meggondolja, hozza vissza és visszafizetjük a termék árát. Pénzvisszafizetés feltétele, hogy a terméket ne viseljék.


3. REGISZTRÁCIÓVAL TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁS A MÁRKAÜZLETBEN ÉS/VAGY AZ ONLINE SHOPBAN TÖRZSVÁSÁRLÓKÉNT

Az a vásárló akiknek a vásárlásai összértéke eléri a 300.000 Ft-ot törzsvásárló szintet ér el. Az online shopban és a márkaüzletben történő vásárlások összeadódnak, azok egy rendszerben tárolódnak. A korábbi rendszerben törzsvásárlói szintet elért vásárlók az új rendszerben automatikusan szintén a törzsvásárlói szinten maradtak.
Törzsvásárlóink az alábbi előnyöket élvezhetik:

- Levásárolható pontok
Minden teljes árú termék vásárlásakor az elköltött 1000 Ft után 20 Ft értékű pontot adunk, amely levásárolható. Egyedi akciók ideje alatt pontok nem gyűjthetőek és nem válthatók be.

- Pontokért beváltható egyedi termékek
Olyan exkluzív promóciós termékek amelyek csak pontokért vásárolhatók.

- Kockázat mentes vásárlás
14 napos pénzvisszafizetési garancia márkaüzletben történő személyes vásárlás során is. Tudjuk sokszor nehéz ott a probafülkében azonnal eldönteni, hogy még ezt is megvegyem-e? Vásárolja meg bátran, ha meggondolja, hozza vissza és visszafizetjük a termék árát. Pénzvisszafizetés feltétele, hogy a terméket ne viseljék.

- Egyedi kedvezmények, időszakos akciók csak törzsvásárlóknak

- Meglepetés ajándékkupon

- VIP meghívók rendezvényekre, különleges eseményekre

Törzsvásárlói szint megtartásának feltétele, hogy a vásárlás folyamatos legyen. Amennyiben egy éven belül nem kerül sor újabb vásárlásra, abban az esetben a törzsvásárlói szintről visszakerül a normál, regisztrált vásárló státuszba.


Pontok beváltásának szabályai: 
Minimum bruttó 10.000 Ft összegű vásárlás esetén váltható be pont. A legkisebb beváltható pontérték 1000 Ft. A pontok beválthatók az online shop-ban és a márkaüzletben történő személyes vásárlás során, teljes árú és leárazott termékek vásárlása esetén. A pontok maximum a vásárlás összegének 10%-ig válthatók be (pl.: 26.000 Ft összegű vásárlás esetén maximum 2.600 Ft értékű pont váltható be).
Pontok beváltása az online shop-ban: A rendelési folyamat során, az „Egyéb megrendelés adatok” menüpont alatt a rendszer automatikusan felajánlja a beváltható pontokat, amelyek a megrendelés végösszegéből kerülnek levonásra.
Beváltás a márkaüzletben: fizetés előtt jelezze pontfelhasználási igényét.
Egyedi akciók ideje alatt pontok nem gyűjthetőek és nem válthatók be. A pontok nem használhatók fel a szállítási költség kiegyenlítésére.
Az összegyűjtött pontok nem évülnek el, de a program befejezése után a pontok már nem gyűjthetők és nem válthatók be, a program esetleges befejezésével azok elvésznek.
A pontok készpénzre nem válthatók.

A Törzsvásárlói program 2020. március 1-től visszavonásig érvényes.
A NaraCamicie Hungary Kft fenntartja a jogot, hogy a Törzsvásárlói program feltételein bármikor, előzetes bejelentés nélkül változtasson vagy azt  megszüntesse.