Tájékoztató

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a kialakult világjárvány miatt az Aréna Mall-ban található NARACAMICIE márkaüzlet határozatlan ideig zárva tart.
Jó hír viszont, hogy az új Online Shop-ban minden termék megtalálható és a márkaüzlet zárva tartásának ideje alatt ingyenes házhozszállítást biztosítunk egész Magyarország területén. A házhozszállítás zavartalanul működik, a csomagot a GLS futárszolgálat az Ön által megjelölt címre kézbesíti.
Második jó hír, hogy online vásárlás során már bankkártyás fizetési mód is választható.

Szeretnénk arról is tájékoztatni vásárlóinkat, hogy Olaszországban a NARACAMICIE gyárban is leállt a termelés a járvány miatt. A 2020-as tavaszi-nyári kollekcióból bizonytalan ideig nem érkezik újabb szállítmány, így mérethiány miatt előrendeléseket sem tudunk felvenni azokra a termékekre amelyek a meglévő raktárkészletünkből kifogynak. A NARACAMICIE kollekciókra jellemző limitált darabszám a mostani kollekcióra extra módon igaz. Amennyiben elérhető még itt az Online Shopban az Önnek tetsző darab, akkor arra biztatjuk, hogy vásárolja meg online, mert előfordulhat, hogy már nem is készül belőle több darab.

Reméljük a járvány már nem tart sokáig és a megvásárolt ingeket hamarosan egy vidám közösségben is viselhetik!

Felmerülő kérdésük esetén keressenek bennünket bizalommal a contact@naracamicie.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 20/319-9660-as telefonszámon.

Kellemes otthoni időtöltést, sikeres otthoni munkavégzést és egészséget kíván Önnek a magyarországi NARACAMICIE csapat! :)