Blog

Mi a különbség a női blúz és a női ing között?

A modern nők szinte minden helyzetben viselhetnek gyönyörű blúzokat és ingeket, mégis sokan felteszik a kérdést, vajon mi is a különbség a két darab között?! 

2020 őszi-téli kollekció

Ismerje meg 2020-as őszi-téli kollekciót!

Lassan az utolsó napsugarak ereje is alábbhagy, a természet zöldből sárgába, bordóba és barnába fordul, és beköszönt a csodás-színes ősz.

Hogyan találjuk meg a számunkra tökéletes inget?

Üzleti tárgyalások,  baráti összejövetelek, szakmai konferenciák, ünnepi alkalmak, party-k, bálok, estélyek.

Csak néhány esemény a sok közül, ami megköveteli az elegáns, stílusos, és alkalomhoz illő megjelenést. Az ing egy férfi számára a ruhatár nélkülözhetetlen eleme, mondhatni, alapdarabja. A választék óriási, s néha bizony nem könnyű a döntés. Mi, a NaraCamicie csapata ebben szeretnénk Önnek segítséget nyújtani, s néhány praktikus szempontot adni az adott alkalomra, és az Ön személyiségéhez leginkább illő, tökéletes ing megtalálásához. 

 

2020 tavasz-nyári kollekció

2020-ban a tavasz más volt és a nyár kicsit más lesz, mint a többi. Valamilyen módon mindannyiunk életére hatást gyakorolt a kialakult helyzet. Azonban, - mint mindennek -, ennek az időszaknak is vége lesz egyszer. 

Könnyed, nyári beszélgetés törzsvásárlónkkal, Csisztu Zsuzsával

Csisztu Zsuzsa megszemélyesíti azt a mai nőideált, akiről a férfiak álmodnak, a nők pedig példaképnek tartják. Eddigi életútja megmutatja, hogy igenis megvalósíthatjuk az álmainkat, hogy család és karrier megférhet együtt, ha kell tudjunk lezárni, s újrakezdeni, de leginkább előretekinteni..

Penne all’arrabiata – tollhegytészta csípősen

Ízletes olasz finomság gyorsan

Az olaszok méltán híresek tésztáikról, hiszen köztudottan mesterei az ízletes zöldségekkel készült finomságoknak. A mai napra egy könnyen elkészíthető, roppant finom paradicsomos finomsággal készültünk! Az étel alapja a penne azaz „tollhegy” tészta, az érett paradicsom és a napsütötte, csípős fűszerek. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, sajátítsd el az olasz konyha finomságait..