Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
NaraCamicie Hungary Kft
Cím:
1087 Budapest, Kerepesi út 9. Arena Mall Bevásárlóközpont 1. emelet
Telefon:
+36703891970
Áruház neve:
NaraCamicie Online Shop
Adószám:
14154827-2-13
Cégjegyzék szám:
13-09-116982
Bankszámlaszám:
10300002-10588665-49020017
IBAN:
HU57 10300002-10588665-49020017
Kapcsolattartó neve:
NaraCamicie Hungary Ügyfélszolgálat
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36203199660
Kapcsolattartó e-mail címe:
contact [kukac] naracamicie.hu
Ügyvezető:
Sztrehovszki Norbert
Ügyvezető telefonszáma:
+36209161180
Ügyvezető e-mail címe:
info@naracamicie.hu
Szállítás
GLS futárszolgálat (Magyarországon belül)
gls_api
MAGYARORSZÁG

Az NaraCamicie Online Shop-ban megrendelt terméket Magyarország határain belül bárhová kézbesítjük.

Európán kívüli szállítás is megoldható. Ez esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: contact@naracamicie.hu

Szállítási díjak és határidők Magyarországon területén
• 0 Ft - 39 999 Ft között bruttó 1490 Ft
• 40 000 Ft felett INGYENES kiszállítás
• INGYENES MÉRET CSERE, VISSZAKÜLDÉS
Amennyiben szeretne méretet cserélni vagy elállni a szerződéstől, a termékeket díjmentesen visszaszállítjuk. Ezt a díjmentes visszaszállítást részleges elállás és csere esetén korlátlan alkalommal biztosítjuk, teljes elállás esetén, egy vásárlónak maximum 2 alkalommal. A harmadik alkalomtól teljes elállás esetén a visszaszállítás költsége a vásárlót terheli.

A terméket a GLS futárszolgálata az Ön által megadott címre kézbesíti munkanapokon, munkaidőben 8-17 óra között. A kézbesítés időpontjáról a futárszolgálat által küldött e-mailben kap tájékoztatást. Kiszállítási idő a rendeléstől számított 1-3 munkanapon belül (vállalt szállítási idő 7 munkanap).


Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
39 999  Ft
1 490 Ft
40 000  Ft
-
ingyenes
Személyes átvétel 24 órán belül - az Arena Mall márkaüzletben
Személyes átvétel 24 órán belül - az Arena Mall márkaüzletben
A sikeres rendelés visszaigazolását követő 24 órán belül nyitvatartási időben (H-SZ: 10.00-21.00, V:10.00-19.00), személyesen veheti át a terméket az Aréna Mall bevásárlóközpontban található márkaüzletben. Ebben az esetben szállítási költség nincs.

Fizetési módok:
- Bankkártyás fizetés (most a rendelés leadását követően)
- Személyesen a márkaüzletben (a termék átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával)

*Amennyiben Ön nem veszi át a terméket 24 órán belül, úgy azt a foglalásból felszabadítjuk, úgy tekintjük, hogy Ön elállt a vásárlástól. (Amennyiben több alkalommal előfordul, hogy egy vásárló a személyes átvételre nem jelenik meg, abban az esetben az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy ezen vásárló részére biztosított „Személyes átvétel az Aréna Mall márkaüzletben” lehetőséget felfüggessze.)

Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
ingyenes
Fizetés
Bankkártyás fizetés
Ezen fizetési mód kiválasztása esetén a Six Payment rendszerébe irányítjuk át, ahol használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a fizetési megoldás oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el hozzánk. A rendelés végösszegével a rendelés leadása során terheljük meg bankkártyáját. Elfogadott bankkártyák: Visa, V PAY, MasterCard, Maestro, Diners Club International, Discover, UnionPay, JCB, Paymit.
sixpayment
PayPal fizetés
Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

Ezen fizetési mód választásakor 3% PayPal kezelési költség kerül felszámításra a végösszegből.
(Amennyiben a bankkártyás fizetési módot választja, abban az esetben nincs kezelési költség.)
paypal
PayPal fizetés - 0% ÁFA
Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

Ezen fizetési mód választásakor 4,9% PayPal kezelési költség kerül felszámításra a végösszegből.
(Amennyiben a bankkártyás fizetési módot választja, abban az esetben nincs kezelési költség.)
paypal
Előreutalás
A sikeres rendelést visszaigazoló e-mail megérkezését követő 2 munkanapon belül kérjük átutalni az MKB Bank-nál vezetett 10300002-10588665-49020017 számú bankszámlaszámunkra. Kedvezményezett: NaraCamicie Hungary Kft. Kérjük, a közlemény rovatba feltétlenül írja be a visszaigazoló e-mailben kapott megrendelés azonosító számot.
Amennyiben az összeg nem érkezik meg a sikeres rendelést visszaigazoló e-mail megérkezését követő 3. munkanapon sem, úgy rendelését töröljük.
Utánvét
Utánvéttel történő fizetés esetén a rendelés összegétől függetlenül egységesen bruttó 590 Ft kezelési költség kerül felszámításra, melyet a termék árával és a szállítási költséggel együtt a futárnak kell fizetni átvételkor, készpénzben vagy bankkártyával.
Kizárólag Magyarország határain belül történő kézbesítésekre érvényes.
Személyesen a márkaüzletben
Fizetés átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával

Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet