Nőnapi promóció

 Boldog Nőnapot! :) 

E jeles alkalomból, a NARACAMICIE korábbi kollekcióinak termékeire az aktuális árból további 10% kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény minden női és férfi termékre egyaránt vonatkozik, de a 2021 tavaszi-nyári kollekció termékei és a bázis termékek a promócióban nem vesznek részt. A kupon felhasználható a márkaüzletünkben egész hétvégén és az Online Shopban 2021.03.08. 23.59-ig. A kedvezmény érvényesítéséhez használja az alábbi kódot:

NARAWOMAN

A promócióban résztvevők termékek listázásához használja a szűrőben található "akcióban részt vevő termékek" pipát.

 

RENDKÍVÜLI ZÁRVA TARTÁS

Az újabb korlátozások értelmében az Arena Mall-ban található márkaüzletünk március 8-tól 22-ig zárva tart, de jó hír, hogy az Online Shop-ban történő vásárlás minden fennakadás nélkül biztosított.

 

ELŐRENDELÉSI LEHETŐSÉG 2021 TAVASZI-NYÁRI KOLLEKCIÓRA

Az új kollekció folyamatosan, de nem egyszerre érkezik a márkaüzletbe és az Online Shop-ba, ezért egyes termékeknél előfordul, hogy nincs elérhető készlet. Amennyiben még nem érhető el az Ön méretében az adott termék, lehetősége van előrendelni a termék oldalon a "ELŐRENDELÉSHEZ KATTINTSON IDE" link alatt.

 

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS A ZÁRVA TARTÁS IDEJE ALATT IS

Ingyenes szállítást biztosítunk Magyarországon határain belül 40.000 Ft rendelési összeg felett! Csere vagy elállás esetén a visszaküldés költségét átvállaljuk! Gyors szállítás a GLS futárszolgálat segítségével 1-2 munkanapon belül!

 

Jó egészséget és stílusos megjelenést kíván a NaraCamicie Csapata