A márka üzenete

A Naracamicie megjelenését tekintve egy feltűnő, mégsem hivalkodó márka.

A többi márka közül elsősorban rafinált szabásával, finoman kidolgozott, ízléses megoldásaival, egyedi gallérjaival tűnik ki. Mással nem összetéveszthető stílusa, kifinomultsága elsősorban az üzletasszonyok, üzletemberek és a művészvilág körében közkedvelt.

Kollekciónkban a hétköznapi viseletre tervezett darabok mellett egyaránt megtalálhatóak az üzleti tárgyalásokra, céges meetingekre, konferenciákra, munkavacsorákra tervezett konzervatívabb modellek, az esti baráti összejövetelekre, partikra, hétvégi céges rendezvényekre illő, lazább stílusú, “pimaszabb” darabok, valamint akár egy operaestre, bálba, vagy fontos estélyre illő, különlegesebb összeállítások is.

A márka fő ismertetőjegye az egyediség, és a limitált darabszámban gyártott mennyiség, ezzel is garantálva vásárlóinak a különleges, másokhoz nem fogható megjelenést. Kollekciónk minden egyes darabja fiatalos szabásvonalú, amely stílusos, hivalkodástól mentes, de mégis feltűnő megjelenést kölcsönöznek viselőjének.

Minden modellünk önmagában is öltöztet, önmagában is mutatós. Nem kell hozzá semmi olyan kiegészítő, amely csak elnyomná a ruhát: blézer, zakó, sál vagy nyaklánc.

Legfrissebb kollekciónkat itt tekintheti meg: LOOKBOOK