Ingyenes házhozszállítás & visszaküldés

Tudjuk, hogy a webáruházban történő vásárláskor előfordulhatnak félelmek, főleg ha valaki első alkalommal szeretne online vásárolni ruházati terméket.
- Mi van ha nem jó a méret?
- Mi van ha nem tetszik a termék?
- Vissza lehet küldeni?
- Visszakapom a pénzemet?
- Mennyibe kerül a visszaküldés és ezt hogyan szervezem majd meg?

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
40.000 Ft feletti online vásárlás esetén Magyarország egész területén ingyen házhoz szállítjuk a megrendelt terméket. Szállítópartnerünk a GLS futárszolgálat. A futár előzetesen értesíti Önt a kézbesítés időpontjáról, de Ön is elérheti a futárt amennyiben bármilyen változást szeretne közölni, sőt online Ön is nyomon tudja követni a szállítmányt. A termék árát kifizetheti előre bakkártyával vagy előre utalással illetve fizetheti a futárnál készpénzben vagy bankkártyával. A szállítási határidő 1-3 munkanap, de a 12 óráig leadott rendelést legtöbbször már másnap kézbesítjük otthonába.

INGYENES VISSZASZÁLLÍTÁS
Amennyiben a megvásárolt ruhadarab nem nyeri el a tetszését vagy nem jó a méret, Ön 14 napig indoklás nélkül elállhat a vásárlástól és mi díjmentesen visszaszállítjuk a terméket. Önnek csak annyi teendője van, hogy emailben jelezze nekünk elállási szándékát a contact@naracamicie.hu címünkre, mi pedig megszervezzük a visszaszállítást és GLS futárt küldünk a termékért.
A vételárat a termék visszaérkezését követően szinte azonnal, de maximum 14 napon belül visszautaljuk az Ön által megadott bankszámlaszámra.
A terméket felpróbálni lehet, de tartósan viselni nem! A pénz visszafizetésének feltétele, hogy a termék sértetlen legyen, azt ne viseljék, az etikettcímke és a bevarrt címke sértetlen legyen.
Ha szeretné a terméket megtartani, de nem jó a méret, azt szintén jelezze nekünk a contact@naracamicie.hu címünkre és mi díjmentesen küldünk egy megfelelő méretet, a futár pedig visszahozza a rossz méretet.
Az ingyenes házhozszállítást és visszaküldést egész Magyarország területén biztosítjuk értékhatártól függetlenül.

Kényelmes és kockázatmentes vásárlást biztosítunk Önnek!