Húsvéti megleptés

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Vásároljon legalább 3 terméket és 10% kedvezményben részesül (bármely 3 NARACAMICIE termék egyidejű vásárlása esetén). A promóció minden termékre vonatkozik, így a 2021 tavaszi-nyári kollekció darabjait is kedvezményesen vásárolhatja meg. Korábbi szezonok termékei esetén az aktuális árból jön le a további 10% kedvezmény. A kupon felhasználható az Online Shopban 2021.03.24 és 2021.04.05 között. A rendelési folyamat során a kuponkód mezőbe írja be az alábbi kódot:

NARAHUSVET

 

RENDKÍVÜLI ZÁRVA TARTÁS

Az újabb korlátozások értelmében az Arena Mall-ban található márkaüzletünk március 8-tól bizonytalan ideig zárva tart, de jó hír, hogy az Online Shop-ban történő vásárlás minden fennakadás nélkül biztosított.

ELŐRENDELÉSI LEHETŐSÉG 2021 TAVASZI-NYÁRI KOLLEKCIÓRA

Az új kollekció folyamatosan, de nem egyszerre érkezik, ezért egyes termékeknél előfordul, hogy nincs elérhető készlet. Amennyiben még nem érhető el az Ön méretében az adott termék, lehetősége van előrendelni a termék oldalon a "ELŐRENDELÉSHEZ KATTINTSON IDE" link alatt.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS A ZÁRVA TARTÁS IDEJE ALATT IS

Ingyenes szállítást biztosítunk Magyarországon határain belül 40.000 Ft rendelési összeg felett! Csere vagy elállás esetén a visszaküldés költségét átvállaljuk! Gyors szállítás a GLS futárszolgálat segítségével 1-2 munkanapon belül!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket és stílusos megjelenést kíván a NaraCamicie Csapata