Blog

Hogyan találjuk meg a számunkra tökéletes inget?

2020.05.31 17:36
Hogyan találjuk meg a számunkra tökéletes inget?

Üzleti tárgyalások,  baráti összejövetelek, szakmai konferenciák, ünnepi alkalmak, party-k, bálok, estélyek.

Csak néhány esemény a sok közül, ami megköveteli az elegáns, stílusos, és alkalomhoz illő megjelenést. Az ing egy férfi számára a ruhatár nélkülözhetetlen eleme, mondhatni, alapdarabja. A választék óriási, s néha bizony nem könnyű a döntés. Mi, a NaraCamicie csapata ebben szeretnénk Önnek segítséget nyújtani, s néhány praktikus szempontot adni az adott alkalomra, és az Ön személyiségéhez leginkább illő, tökéletes ing megtalálásához. 

 


Az ing anyaga

Anyagát tekintve a legnépszerűbb választás a 100%-ban pamut ing. Hiszen jól szellőzik, könnyű vasalni, hiszen nem gyűrődik annyira, mint a vászon, s nem is csúszik, mint a selyem. A pamut ingek szinte minden alkalomra tökéletes választásnak bizonyulnak, legyen szó akár hivatalos, akár informális eseményről.

A vászon ingeket inkább lazább alkalmakra, eseményekre, nyári viseletre javasoljuk, hiszen kiváló a légáteresztő képessége, kevéssé izzadunk bele. Laza, könnyed megjelenést kölcsönöz viselőjének. Azonban nagyon könnyen gyűrődik, s a vasalása sem egyszerű. 

A selyem ingeket elegáns estélyekre, különleges alkalmakra ajánljuk. Hétköznapi viseletre kevésbé alkalmasak. Selyem ingek esetében érdemes számolni azzal is, hogy maga az anyag ugyan exkluzív, elegáns, azonban kevésbé légáteresztő, így könnyebb beleizzadni is. A vasalása sem egyszerű. Mindezek ellenére egy-egy igazán különleges, selyem ing jó, ha színesíti a ruhatárunkat.

A műszálas vagy kevert anyagból készült ingek azért örvendenek nagy népszerűségnek, mert kevésbé gyűrődnek, könnyű a vasalásuk, sőt! Igen sok vasalásmentes modell is műszálas alapanyagból készül. Azonban, kevésbé eresztik át a levegőt, így minél magasabb a műszáltartalma az ingnek, annál könnyebb is beleizzadni.

A gallér

Ma már számos gallérmegoldás közül is választhatunk. A hagyományostól, a legombolhatón át, egészen az álló gallérig, vagy a gallér nélküli megoldásig. A NaraCamicie márka egyik szembetűnő ismertetőjegye a különleges nyak- és gallérmegoldás. Most a 3 legnépszerűbb “exkluzív” gallérmegoldásunkra térünk ki.

Álló gallér

Habár azt gondolnák, az álló galléros megoldás leginkább a hölgyek számára elérhető, ma már számos férfi modellünk is ezzel a gallérral rendelkezik. Jellemzően azt a megoldást fiatalossága, különlegessége és jól kihasználhatósága miatt szeretik, hiszen egy álló galléros ing akár önmagában viselve, akár selyemsállal kombinálva, akár zakó alá véve igazán egyedi megjelenést biztosít viselőjének.

 

Duplán legombolt gallér

A legnépszerűbb modellünk a sportos, mégis elegáns stílust kedvelőinek. A dupla gallérban rengeteg fantázia, rafinéria és játékosság rejlik, ezért szeretik a mi vásárlóink is. A legkiválóbb választás laza, félhivatalos alkalmakra. Akár farmerral, akár vászonnadrággal lehet kombinálni, attól függően, hogy mennyire szeretnénk lazára, könnyedre venni a megjelenést. 

Orosz gallér

Ezt a gallérmegoldást szintén a könnyed stílus kedvelőinek javasoljuk. Nevezhetjük már-már gallér nélküli megoldásnak is. Tavaszi-nyári ruhatár alapdarabjaiként érdemes egy-egy orosz galléros modellt is beszereznünk . Ez a megoldás alkalmas a leginkább a hétköznap esti, hétvégi vagy kikapcsolódáshoz szánt időtöltéshez. Nem kell hozzá semmilyen kiegészítő, (zakó, nyakkendő, sál) hiszen ez az egyszerű nyakmegoldás önmagában is igen mutatós. Főképp akkor, ha az ing és a gallér színe eltér egymástól.

 

     

 

Minták

Legnagyobb örömünkre az elmúlt években a férfi ingek között is egyre nagyobb hangsúlyt kap a mintás ingek csoportja. Az apróbb minták már-már a megszokottak közé tartoznak, azonban a figyelemfelkeltő, feltűnő, színes minták a 2020-as kollekcióban kiemelt szerepet kaptak. Az olasz retro életérzés jegyében a virágok, nyomott minták, harsányabb színek kapták a főszerepet. A mintás ingeket az igazán vagány, bevállalós stílusú uraknak javasoljuk, akik egy-egy különleges darabbal szeretnék kifejezni egyéniségüket.

 

 

Amennyiben személyre szabott ingválasztási tanácsadást szeretne, látogasson el hozzánk bizalommal az Aréna Mall 1. emeletén található NaraCamicie márkaboltba, ahol számos egyedi, stílusos modell közül válogathat.

Férfi ingjeinket webáruházunkban is beszerezheti IDE KATTINTVA.