Cégtörténet

    A stílus: NaraCamicie


 

 

 

 

 

Egy valódi divat-cég története, hol másutt is kezdődhetne, mint a divatvilág  bölcsőjében, Milánóban. A NaraCamicie prémium felsőruházati márka is ebben a nyüzsgő, zsúfolt, mégis bájos nagyvárosban kezdődött.
 

A nyolcvanas évek elején Walter Annaratone – milánói kiskereskedő családból származó vállalkozó megálmodott egy ingüzlet hálózatot, amely olyan minőséget képvisel, ami mind a belföldi, mind a nemzetközi piacon kiemelkedő helyet foglalhat el. Majd találkozott Mario Pellegrino stylist-tal, aki egyben a “Passaggio Obbligato” - ruhagyár vezetője, és Enzo Pellettieri-vel, a “Camiceria E&G”  ruhagyár igazgatójával. A két cég együttműködése és Walter Annaratone ötlete ihlette a NARACAMICIE (Nara-ingek) megszületését.

A mára már az igényes felsőruházat emblematikus márkájának számító NaraCamicie neve az olasz camicie (ingek) szóból és az ötletgazda Annaratone nevéből kivett „nara” szóból származik.

  Alapítók:

Walter Annaratone 

Mario Pellegrino 

Enzo Pellettieri 

 

 

Az első üzlet 1984-ben nyílt Milánóban a Montenapoleone utcában. 


Ez a kis NARACAMICIE üzlet indította el a márkát a világhírnév felé. Az üzletlánc rohamosan terjeszkedett, s mára közel 500 üzletet találhatunk világ szerte. Ebből körülbelül 300 Olaszországban, és 200 külföldön hódít és szolgálja az igényes vásárlóközönséget. A növekedés ellenére nem követte sok üzletlánc rossz példáját, s nem ment el a tömeggyártás, a tömegcikkek felé, hanem megőrizte egyediségét, megtartotta jellegzetes stílusát.  Éppen ezért az ingeket mai napig limitált darabszámban gyártják, hogy az eredetiséget kereső vásárló igényeit maximálisan kielégítsék. A háttérben komoly tervező csapat dolgozik, akik minden apró részletre odafigyelnek. Így történhet meg, hogy 30 év után is minden szezonban újdonságokkal, meglepetésekkel szolgálnak. S, míg a stílus nem téveszthető össze más márkákkal, mégsem találkozhatunk kétszer ugyanazzal az inggel.

 

 

 

2009-ben hazánkban is méltó helyére került a NaraCamicie üzletlánc. Ma már Budapest frekventált helyén, az Aréna Mall bevásárkóközpontban várja márkaüzlet a márkafüggőket. A mára már közkedvelt márka, magas nívóval, egyre szélesedő választékkal és az ehhez mért exkluzív kiszolgálással várja régi és új vásárlóit.

Hivatalos magyarországi forgalmazó: NaraCamicie Hungary Kft

 

Hivatalos magyarországi weboldal: www.naracamicie.hu

Hivatalos nemzetközi weboldal: www.naracamicie.com