Cégtörténet

Az igazi olasz stílus: NaraCamicie

Egy valódi divat-cég története, hol másutt is kezdődhetne, mint a divatvilág  bölcsőjében, Milánóban. A NaraCamicie prémium felsőruházati márka is ebben a nyüzsgő, zsúfolt, mégis bájos nagyvárosban kezdődött.

A nyolcvanas évek elején Walter Annaratone – milánói kiskereskedő családból származó vállalkozó megálmodott egy ingüzlet hálózatot, amely olyan minőséget képvisel, ami mind a belföldi, mind a nemzetközi piacon kiemelkedő helyet foglalhat el. Majd találkozott Mario Pellegrino stylist-tal, aki egyben a “Passaggio Obbligato” - ruhagyár vezetője, és Enzo Pellettieri-vel, a “Camiceria E&G”  ruhagyár igazgatójával. A két cég együttműködése és Walter Annaratone ötlete ihlette a NARACAMICIE (Nara-ingek) megszületését. A mára már az igényes felsőruházat emblematikus márkájának számító NaraCamicie neve az olasz camicie (ingek) szóból és az ötletgazda Annaratone nevéből kivett „nara” szóból származik.

Walter Annaratone   Mario Pellegrino    Enzo Pellettieri

NaraCamicie gyárA NaraCamicie olaszországi gyára és logisztikai központja


Az első üzlet 1984-ben nyílt Milánóban a Montenapoleone utcában.
 

Ez a kis NARACAMICIE üzlet indította el a márkát a világhírnév felé. Az üzletlánc rohamosan terjeszkedett, s mára több száz üzletet találhatunk világ szerte. Ezek nagy része Olaszországban, kisebb része pedig külföldön hódít és szolgálja az igényes vásárlóközönséget. A növekedés ellenére nem követte sok üzletlánc rossz példáját, s nem ment el a tömeggyártás, a tömegcikkek felé, hanem megőrizte egyediségét, megtartotta jellegzetes stílusát.  Éppen ezért az ingeket mai napig limitált darabszámban gyártják, hogy az eredetiséget kereső vásárló igényeit maximálisan kielégítsék. A háttérben komoly tervező csapat dolgozik, akik minden apró részletre odafigyelnek. Így történhet meg, hogy 35 év után is minden szezonban újdonságokkal, meglepetésekkel szolgálnak. S, míg a stílus nem téveszthető össze más márkákkal, mégsem találkozhatunk kétszer ugyanazzal az inggel.

2009-ben hazánkban is méltó helyére került a NaraCamicie üzletlánc. Ma Budapest egyik legnívósabb bevásárlóközpontjában, az Aréna Mall-ban várja márkaüzlet a márkafüggőket. A közkedvelt márka, magas nívóval, egyre szélesedő választékkal és az ehhez mért exkluzív kiszolgálással várja régi és új vásárlóit.

Hivatalos magyarországi forgalmazó: NaraCamicie Hungary Kft

Hivatalos magyarországi weboldal: www.naracamicie.hu

Hivatalos nemzetközi weboldal: www.naracamicie.com