BLACK FRIDAY

NOVEMBER 25-29.

Black Friday

Elérkezett a várva várt "Fekete Péntek", az akció keretein belül különleges kedvezmények várják Önt. Mai naptól egészen vasárnapig, az új kollekció egyes darabjai 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg. Ezen felül minden korábbi kollekciós termékre 50% kedvezményt biztosítunk. A promócióban szereplő ingek, blúzok, kardigánok, nadrágok és kiegészítők (nyakkendők, sálak, mandzsettagombok) eredeti árából számítjuk a kedvezményt. A Black Friday akcióban a bázis (állandó) termékek nem vesznek részt. Az akció 2020. november 25-től 2020. november 29-ig érvényes. Az Online Shopban történő vásárláskor, a szűrési funkcióknál használja a "Black Friday termékek" szűrőt az akciós darabok listázásához.

 

Kényelmes és kockázatmentes online vásárlást biztosítunk! 

- Ingyenes házhozszállítás: 40.000 Ft feletti rendelés esetén díjmentesen kiszállítjuk a termékeket Magyarország határain belül.
- Ingyenes méretcsere: amennyiben nem megfelelő a méret, díjmentes termékcserét biztosítunk.
- Ingyenes visszaküldés: ha mégsem nyerte el tetszését a kiválasztott darab, elállás esetén díjmentesen visszaszállítjuk a terméket.

Önnek csak annyi teendője van, hogy jelezze csere vagy elállási szándékát a contact@naracamicie.hu e-mail címen, mi pedig megszervezzük a visszaszállítást és GLS futárt küldünk a termékért.

A karácsonyi ajándéknak szánt termékek 2021. január 5-ig cserélhetők vagy levásárolhatók.

 

Ne feledje, a NaraCamicie termékek limitált darabszámban készülnek, az idei őszi-téli kollekcióból nem érkezik több darab! Minden termék adatlapján megtekinthető az elérhető készlet.
Előzze meg a mérethiány okozta bosszúságot, vásárolja meg kedvenceit és az ajándéknak szánt ingeket, blúzokat a karácsonyi rohamot megelőzve.

              

ONLINE SHOP női >>   

 

 

 ONLINE SHOP férfi >>

 

Stílusos megjelenést kíván Önnek a NaraCamicie Csapata