BLACK FRIDAY

NOVEMBER 26-28.

Black Friday

Elérkezett a "Fekete Péntek" akció, amelynek keretében kedvezmények várják Önt. Mai naptól egészen vasárnapig, egyes korábbi kollekciós termékek 50% kedvezménnyel vásárolhatók meg! Ezen felül a 2021-es őszi-téli kollekció egyes darabjaira 20% kedvezményt biztosítunk! A promócióban szereplő ingek, blúzok, kardigánok, blézerek, kabátok, poncsók eredeti árából számítjuk a kedvezményt. A Black Friday akcióban a bázis (állandó) termékek, az őszi-téli kollekció egyes darabjai, a nadrágok és a kiegészítők nem vesznek részt. Az akció 2021. november 26-tól 2021. november 28-ig érvényes. Az Online Shopban történő vásárláskor, a szűrési funkcióknál használja a "Black Friday termékek" szűrőt az 50%-os akciós darabok listázásához.

 

 

Kényelmes és kockázatmentes online vásárlást biztosítunk:

- Ingyenes házhozszállítás: 40.000 Ft feletti rendelés esetén díjmentesen kiszállítjuk a termékeket Magyarország határain belül.
- Ingyenes méretcsere: amennyiben nem megfelelő a méret, díjmentes termékcserét biztosítunk.
- Ingyenes visszaküldés: ha mégsem nyerte el tetszését a kiválasztott darab, elállás esetén díjmentesen visszaszállítjuk a terméket.

Önnek csak annyi teendője van, hogy jelezze csere vagy elállási szándékát a contact@naracamicie.hu e-mail címen, mi pedig megszervezzük a visszaszállítást és GLS futárt küldünk a termékért.

A karácsonyi ajándéknak szánt termékek 2022. január 5-ig cserélhetők vagy levásárolhatók.

 

 

Ne feledje, a NaraCamicie termékek limitált darabszámban készülnek, az idei őszi-téli kollekció minden darabja már megérkezett! A termékek adatlapján megtekinthető az elérhető készlet.
Vásárolja meg kedvenceit és az ajándéknak szánt ingeket, blúzokat a karácsonyi rohamot megelőzve.

              

ONLINE SHOP férfi >>   

 

 

 ONLINE SHOP női >>

 

Stílusos megjelenést kíván Önnek a NaraCamicie Csapata