3 termék -30%

3 DB TERMÉKRE 30% KEDVEZMÉNY

Végkiárusításunk keretében most bármely 3 db NARACAMICIE termék együttes vásárlása esetén 30% kedvezményt biztosítunk mindhárom termékre a jelenlegi árból. Háromnál több termék egyidejű vásárlása esetén mindegyik termékre 30% a kedvezmény mértéke.
Az árengedményt az aktuális árból számítjuk, így a korábban leárazott termékek esetén további jelentős kedvezmény érhető el! Az akció a budapesti NaraCamicie márkaüzletben (Arena Mall) és az Online Shopban érvényes 2022.06.03. 16.00-tól visszavonásig. A promócióban MINDEN NaraCamicie termék részt vesz, tehát a 2022-es legújabb nyári modellek és a basic (állandó) termékek is! Ezen felül a kiegészítők, nadrágok, ingek, blúzok, szoknyák, vagyis minden termék.
Amennyiben egyszerre 10db terméket vásárol, egy strandtáskát is ajándékba adunk (az első 50 vásárlónak)!
Válassza ki kedvenc darabjait és éljen a különleges ajánlattal!


Helyezzen a kosárba legalább 3 db terméket és a kuponkód mezőbe írja az alábbi kódot:
NARA30

 

MÁRKAÜZLET BEZÁRÁS, VÉGKIÁRUSÍTÁS

Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy az Arena Mall bevásárlóközpontban található NARACAMICIE márkaüzlet 2022 június végén bezár. Valószínűleg több termék már nem érkezik a budapesti márkaüzletbe és az Online Shopba, a jelenlegi készlet végkiárusítása folytatódik. A naracamicie.hu webáruház (Online Shop) előreláthatólag a jelenlegi készlet kiárusításáig üzemel. Az ügyfélszolgálat az üzletbezárást követően is elérhető marad a lent megadott telefonszámon és e-mail címen, a vásárlói jogok (elállás, szavatosság) továbbra is biztosítva maradnak.

Kellemes nyári gardrób frissítést kíván a NaraCamicie Csapata