Blog

2020 tavasz-nyári kollekció

2020.03.25 15:59
2020 tavasz-nyári kollekció

2020-ban a tavasz más volt és a nyár kicsit más lesz, mint a többi. Valamilyen módon mindannyiunk életére hatást gyakorolt a kialakult helyzet. Azonban, - mint mindennek -, ennek az időszaknak is vége lesz egyszer. 

Az élet hamarosan visszatér a régi kerékvágásba. A boltok újra nyitnak, a város ismét megtelik élettel, az emberek pedig visszatérnek a munkába és a munkahelyeikre. Újraindul az élet, az üzlet. Megújulnak a hétköznapok, s a közel két hónapos kényszerpihenő után talán mi is szükségét érezzük a megújulásnak. Testileg-lelkileg egyaránt. Ehhez a megújuláshoz szeretnénk mai cikkünkkel mi is hozzájárulni, és inspirációt adni: 2020-as  tavaszi-nyári kollekciónk bemutatásával  


Sokszínű

Köztudott, hogy a színeknek jótékony hatása van a lelki állapotunkra. Az élénk, vidám színek hangulatjavító, energizáló hatással bírnak, amelyre ha valamikor, akkor most kifejezetten szüksége van mindannyiunknak. Ezért is különösen nagy öröm a számunkra, hogy megmutathatjuk idei első kollekciónkat, amelynek egyik meghatározó jellegzetessége a sokszínűség.

A szó szorosabb és tágabb értelmében is.

 

Sokszínű, mert mindenki megtalálja a stílusához, egyéniségéhez leginkább passzoló darabokat - legyen szó egyetemistáról, üzletasszonyról vagy üzletemberről, fiatalabb vagy érettebb korosztályról, vékonyabb vagy kerekdedebb testalkatról.


Egyedi

A Naracamicie tavaszi-nyári limitált darabszámú kollekciója igazi kincsesbánya az egyediséget, az utánozhatatlan olasz életérzést és a kifinomultságot keresők számára.

És sokszínű, mert ebben a szezonban nincs egyetlen ”kiválasztott”  domináns szín. Legújabb kollekciónk különlegessége az élénk színek, a nyomott minták, és a különleges szabásvonalak egyidejű alkalmazása.

Az egyszerű, konzervatív daraboktól, a merészebb, bevállalósabb ruhadarabokon át, az egészen pimasz modellekig mindenki talál a maga számára szeretnivaló, örömmel viselhető modelleket.


Hiteles

Idei kollekciónk további meghökkentő motívuma az is, hogy ruháinkat ez alkalommal nem hivatásos modellek mutatják be, hanem teljesen hétköznapi emberek. A márka ezzel is azt üzeni:

 a stílus, az igényesség, és a személyiség kifejezésének lehetősége mindenkié!


Idén tavasszal és nyáron két stílus vetekszik egymással a vásárlók kegyeiért: a jól megszokott, hivatalos, konzervatív, kifinomult vonal, és a merészebb, színesebb, feltűnőbb, igazi olasz “retro” életérzést képviselő stílus.


A jó hír az, hogy bármelyiket is keresse Ön, a Naracamice hamarosan újra nyitó budapesti üzletében, az Aréna Mall-ban biztosan megtalálja az Önhöz leginkább illő darabot.

Márkaboltunk újranyitásáig böngésszen bátran I ››  és FÉRFI kollekciónkat bemutató webshopunkban.

Méretválasztáshoz itt talál segítséget ››