Blog

2020 őszi-téli kollekció

2020.09.23 13:50
2020 őszi-téli kollekció

Ismerje meg 2020-as őszi-téli kollekciót!

Lassan az utolsó napsugarak ereje is alábbhagy, a természet zöldből sárgába, bordóba és barnába fordul, és beköszönt a csodás-színes ősz.

A Naracamicie idén az ősz gyönyörű árnyalatait szem előtt tartva alkotta meg egyedi, semmivel össze nem keverhető kollekcióját.

Kollekciónk korábbi, és jelenlegi modelljeire is a sokszínűség jellemző. A jól megszokott, visszafogott, konzervatívabb darabok mellett a 2020-as őszi/téli modellek kiemelt színei a barnás, bordós, zöldes árnyalatok, sok-sok arany kiegészítővel.

Harmónia - nyugalom - kiegyensúlyozottság

Kombinálja bátran az ősz kiemelt színét, a barnát sárgával, zölddel és lilával! Az eredmény igazán stílusos és meglepően lenyűgöző lesz!

Csipkék, fodrok, markáns minták

Az igazán nőies megjelenés szerelmesei idén sem fognak csalódni: a 2020-as őszi-téli kollekcióban újra visszaköszönnek a fodrok és zsabók, a rafinált csipkebetétek, a figyelemfelkeltő, ám mégsem hivalkodó, különleges gallérmegoldások és a hatalmas minták.

 

Üzleties megjelenés

 

Férfiasság és vagányság

Kollekciónk uraknak szánt darabjai idén  is a Naracamicie-től megszokott egyedi stílusban készültek. Férfi vásárlóink a jól megszokott, „üzletiesebb” darabok mellett ismét megtalálják kínálatunkban a merészebb, bevállalósabb, figyelemfelkeltőbb modelleket is.

Üzleties megjelenés

Látogasson el hozzánk személyesen az Arána Mall 1. emeletén található márkaüzletünkbe, és ismerkedjen meg a teljes kínálattal, s válassza ki az Önhöz leginkább illő modelleket limitált kollekcióból!

Aktuálisan elérhető új árukészletünket megtekintheti webshopunkban is, ide kattintva: 

NŐI MODELLEK (2020 ősz/tél) ›› 

FÉRFI MODELLEK (2020 ősz/tél) ››