• Hírek, média
  • Cégtörténet
  • Képek, videók
  • Üzletek
  • Értesítő
  • Kapcsolat
  • Online Shop
Kosár
A kosár jelenleg üres.

Hírek, Média

« vissza

Kifutó ingek/blúzok kiárusítása 2018. április 11-től 15-ig 50% kedvezménnyel

(2018. április 10.)

Ezen a hétvégén nagyszabású kiárusítást tartunk a NARACAMICIE márkaüzletekben és az online shopban. 2018. április 11-től 15-ig, minden kifutó ing és blúz, az eredeti árból számítva 50% kedvezménnyel vásárolható meg a készlet erejéig..
Az árengedmény azokra az ingekre és blúzokra érvényes, amelyek az online shopban, a termékoldalon az alábbi szöveggel vannak jelölve:

 

KIÁRUSÍTÁS
Ez a termék 2018. április 11-15. között, az eredeti árból számítva
50% kedvezménnyel vásárolható meg
 

Az akcióban résztvevő, 50% kedvezménnyel megvásárolható termékeket az alábbi módon listázhatja ki a www.naracamicie.hu weboldalunkon, az online shopban: "Kulcsszavak" szűrési funkciónál, a "KIÁRUSÍTÁS" linkre kattintva, majd a "Szezon" szűrési funkciónál a "Kifutó modellek" linkre kattintva. 

Ezeken a napokon a 2018-as tavaszi-nyári kollekció egyes modelljeire is biztosítunk kedvezményt, amelynek a mértéke 20%. Az árengedmény azokra az ingekre és blúzokra érvényes, amelyek az online shopban, a termékoldalon az alábbi szöveggel vannak jelölve:
 

KIÁRUSÍTÁS
Ez a termék 2018. április 11-15. között,
20% kedvezménnyel vásárolható meg
 

Az akcióban résztvevő, 20% kedvezménnyel megvásárolható termékeket az alábbi módon listázhatja ki a www.naracamicie.hu weboldalunkon, az online shopban: "Kulcsszavak" szűrési funkciónál, a "KIÁRUSÍTÁS" linkre kattintva, majd a "Szezon" szűrési funkciónál az "Új modellek" linkre kattintva. 

Online vásárlás esetén a sikeres rendelést visszaigazoló e-mailben jóváírjuk a kedvezményt. Az akciós kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze!

 

 

ONLINE VÁSÁRLÁSKOR INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

2018. április 10-15. között leadott online megrendelésekre díjmentes szállítást biztosítunk!