• Hírek, média
  • Cégtörténet
  • Képek, videók
  • Üzletek
  • Értesítő
  • Kapcsolat
  • Online Shop
Kosár
A kosár jelenleg üres.

Gyakori kérdések

« vissza

Kedves Felhasználónk!

A "Gyakori Kérdések" menüpont folyamatos feltöltés alatt áll.
Várjuk kérdéseit a "Kapcsolat" menüponton keresztül!

Lehet e rendelni, ha elfogyott a méretemnek megfelelő ing?

Rendelni sajnos nem lehet, de készletértesítőt kérni igen. A termékoldalon található készletinformációs táblázatban az Ön méretének megfelelő felkiáltójelre kattintva, kérjük adja meg e-mail címét és értesítjük, amennyiben a termék ismét lesz raktáron. A készletértesítő szezonális termékeknél csak az aktuális szezon végéig működik.


Van e törzsvásárlói rendszer?
Igen van.

Az alábbi két feltétel valamelyikének teljesülése esetén Ön törzsvásárlóvá válik, és jogosult a törzsvásárlói kedvezményre.
1. Amennyiben Ön regisztrált vásárlónk és egy összegben 100.000 Ft felett vásárol valamelyik üzletünkben, vagy az Online Shop-ban, akkor automatikusan törzsvásárlóvá válik.
2. Amennyiben Ön regisztrált vásárlónk és többször vásárol valamelyik üzletünkben, vagy az Online Shop-ban úgy, hogy egy 90 napos időintervallum alatt a vásárlások összértéke eléri a 150.000 Ft-ot, akkor automatikusan törzsvásárlóvá válik.

Weboldalunkon vagy bármelyik üzletünkben történő regisztrációt követően, az Online Shop-ban és az üzletekben történő vásárlás esetén a rendszer gyűjti és figyeli az Ön vásárlásait. Törzsvásárlói szint elérésekor automatikusan átvált a kedvezőbb árakra. Miután elérte a törzsvásárlói szintet, a továbbiakban a 2-es árkategória szerinti árakon, azaz 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg teljes árú termékeinket. Üzleteink egy rendszerben működnek az Online Shop-pal, így az üzleteinkben történő személyes vásárlások összege is bekerül a rendszerünkbe, ezért kérjük fizetés előtt mindenképpen jelezze az eladónak, ha Ön regisztrált vásárlónk. A törzsvásárlói kedvezmény megtartásához a legutóbbi vásárlástól számított 180 napon belül, ismételt vásárlásnak kell történnie (értékhatártól függetlenül). Bővebb információt az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételekben talál.

Van e lehetőség cserére, levásárlásra, pénz visszafizetésére?

Pénz visszafizetésére nincsen mód (kivéve a jogszabály által előírt esetben). A vásárlástól számított 16 napig lehetőség van a megrendelt termék cseréjére, levásárlására amennyiben a termék sértetlen. Akciós terméket, kifutó terméket, leárazott terméket kizárólag azonos termékcsoporton belül lehet cserélni, levásárolni, teljes árú termékben történő levásárlása nem lehetséges. Bővebb információ az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételekben.