• Hírek, média
  • Cégtörténet
  • Képek, videók
  • Üzletek
  • Értesítő
  • Kapcsolat
  • Online Shop
Kosár
A kosár jelenleg üres.

Cégtörténet

« vissza

A stílus: NaraCamicie

 

Egy valódi divat-cég története, hol másutt is kezdődhetne, mint Milánóban a divat világ bölcsőjében. A NaraCamicie  prémium felsőruházati márka is ebben a nyüzsgő, zsúfolt, mégis bájos nagyvárosban kezdődött.

 

 

 

 

 

 

A nyolcvanas évek elején Walter Annaratone – milánói kiskereskedő családból származó vállalkozó megálmodott egy ingüzlet hálózatot, amely olyan minőséget képvisel, ami mind a belföldi, mind a nemzetközi piacon kiemelkedő helyet foglalhat el. Majd találkozott Mario Pellegrino stylist-tal, aki egyben a “Passaggio Obbligato” - ruhagyár vezetője, és Enzo Pellettieri-vel, a “Camiceria E&G”  ruhagyár igazgatójával. A két cég együttműködése és Walter Annaratone ötlete ihlette a NARACAMICIE (Nara-ingek) megszületését.

 

A mára már az igényes felsőruházat emblematikus márkájának számító NaraCamicie neve az olasz camicie (ingek) szóból és az ötletgazda Annaratone nevéből kivett „nara” szóból származik.

 

 

 

 

 

 Alapítók:

Walter Annaratone (fent)

Mario Pellegrino (balra)

Enzo Pellettieri (jobbra)Az első üzlet 1984-ben nyílt Milánóban a Montenapoleone utcában.
Ez a kis NARACAMICIE üzlet indította el a márkát a világhírnév felé. Az üzlet lánc rohamosan terjeszkedett, s mára közel 500 üzletet találhatunk világ szerte. Ebből körülbelül 300 Olaszországban, és 200 külföldön hódít és szolgálja az igényes vásárlóközönséget. A növekedés ellenére nem követte sok üzletlánc rossz példáját, s nem ment el a tömeggyártás, a tömegcikkek felé, hanem megőrizte egyediségét, megtartotta jellegzetes stílusát.  Éppen ezért az ingeket mai napig limitált darabszámban gyártják, hogy az eredetiséget kereső vásárló igényeit maximálisan kielégítsék. A háttérben komoly tervező csapat dolgozik, akik minden apró részletre odafigyelnek. Így történhet meg, hogy 30 év után is minden szezonban újdonságokkal, meglepetésekkel szolgálnak. S, míg a stílus nem téveszthető össze más márkákkal, mégsem találkozhatunk kétszer ugyanazzal az inggel.

 

 

 

2009-ben hazánkban is méltó helyére került a NaraCamicie üzlet-lánc. Ma már Budapest frekventált helyein két üzlet várja a márkafüggőket. Az egyik Budapest legnagyobb bevásárlóközpontjában az Aréna Plazában, a másik pedig Buda legnívósabb bevásárlóközpontjában az Alleeban fogadja a Plaza miliőt kedvelő vásárlókat.
A mára már közkedvelt márka, magas nívóval, egyre szélesedő választékkal és az ehhez mért exkluzív kiszolgálással várja régi és új vásárlóit.

 

 

Hivatalos magyarországi forgalmazó: NaraCamicie Hungary Kft

Hivatalos magyarországi weboldal: www.naracamicie.hu

Hivatalos nemzetközi weboldal: www.naracamicie.com